Woensdag 13 juni 2018

Update: werkzaamheden voorplein Jeroen Bosch Ziekenhuis

Op het voorplein van het JBZ worden de komende dagen palen in de grond gezet, die nodig zijn voor de overkapping tussen de hoofdingang en de parkeergarage.

Om die reden wordt een deel van het voorplein afgezet met bouwhekken van donderdag 14 juni tot en met vrijdag 22 juni. Voor bezoekers die gebruikmaken van de parkeergarage geldt dan een omlooproute. Deze wordt aangegeven met borden. De rolstoelstalling verhuist vanwege de afzetting tijdelijk naar een plek vlakbij de loungebanken op het voorplein.

Het ziekenhuis en Tolbrug Specialistische Revalidatie blijven tijdens de werkzaamheden gewoon toegankelijk. Net als bij de eerder al uitgevoerde werkzaamheden, wordt de overlast voor patiƫnten en bezoekers bij het plaatsen van de palen zo veel mogelijk beperkt.

Er zijn eerder al bouwhekken geplaatst aan de linker- en rechterzijde van de hoofdingang. Om die reden is de nachtingang van het JBZ niet meer in gebruik. De carrouseldeur fungeert nu als nachtingang. De ruimte voor de ingang van dit bouwterrein dient vrijgehouden te worden van fietsen. Dit is ook aangegeven met borden.

nieuws 20180613 omleiding voorplein groot

Parkeergarage

Het JBZ is vorige week begonnen met onderhoudswerkzaamheden in de bezoekersgarage. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Daarbij worden steeds enkele verdiepingen tijdelijk gesloten.

Tijdens de werkzaamheden in de bezoekersgarage breidt het JBZ het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis tijdelijk uit, zodat er voldoende parkeergelegenheid blijft. Vanaf het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis blijft het ziekenhuis te voet gewoon te bereiken via de gebruikelijke route.

Zie ook:

Laatste revisie: 11 januari 2019 - 13:39