Woensdag 29 augustus 2018

Update werkzaamheden Voorplein: Bouw overkapping van start

Van donderdag 30 augustus t/m maandag 3 september wordt op het voorplein de staalconstructie van de overkapping geplaatst. Deze overkapping komt tussen de hoofdingang en de parkeergarage. Tijdens de bouwdagen veranderen de looproutes  regelmatig. Wij vragen u daarom om goed op de bewegwijzering te letten.

Voorplein Overkapping

Bouw overkapping

Voor het plaatsen van de overkapping komt er regelmatig een grote vrachtwagen op het voorplein te staan. Hiervoor wordt het bouwterrein soms aangepast. De plekken van de werkzaamheden veranderen regelmatig. Hierdoor veranderen ook de looproutes. We passen daarom de wegbewijzering aan naar de situatie zoals die op dat moment is. Het kan zijn dat u een stukje moet omlopen. Hierdoor kunt u wel veilig de hoofdingang en parkeergarage bereiken.

Spoed Eisende Hulp

Op maandag 3 september wordt het laatste deel van de staalconstructie geplaatst. Dit gebeurt bij de aanrijroute naar de Spoed Eisende Hulp (SEH). De SEH en huisartsenpost blijven bereikbaar. Verkeersregelaar zullen de doorstroom van verkeer in goede banen leiden.

Zie ook:

Update 7 augustus

Update 25 juni

Update 13 juni

Update 5 juni

Jeroen Bosch Ziekenhuis start met onderhoudswerkzaamheden bezoekersgarage

Update 22 mei

Update 14 mei

Entree en voorplein JBZ gastvrijer en overzichtelijker

Laatste revisie: 15 januari 2019 - 14:20