Unieke natuurfoto's van anesthesist David Pattyn

Wanneer zijn handen niet aan de operatietafel zijn, dan zijn ze wel aan de knoppen van zijn fotocamera. Anesthesioloog David Pattyn reist de hele wereld over voor het maken van prachtige natuurfoto’s.

Onder andere op de OK, de PreOperatieve Screening en het Recoverycomplex zijn tientallen ingelijste foto’s van David Pattyn te bewonderen. Het zorgt voor een sfeervolle aankleding van verschillende gangen, wachtruimtes en spreekkamers en de foto’s zorgen voor veel positieve reacties van patiënten en medewerkers.

David Pattyn fotografeerde onder andere in Ierland, India, Griekenland en natuurlijk ook in Nederland. Twee keer per jaar maakt hij reizen van een week, speciaal voor de fotografie. Hij werkt met verschillende technieken om de foto’s te schieten zoals hij die voor ogen heeft. Ook tijdens vakanties maakt hij vaak van de gelegenheid gebruik om - zoals hij zelf zegt - zijn uit de hand gelopen hobby te beoefenen. Soms zit hij al voor het ontbijt in een plas water, om het perfecte shot te krijgen.

David Pattyn heeft zijn foto’s geheel belangeloos ter beschikking gesteld; zijn werk verdient dan ook alle eer! De aankleding van de verschillende afdelingen met deze prachtige foto’s is mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden.

David Pattyn bij een van zijn foto's

Hieronder ziet u twee prachtige voorbeelden van foto's gemaakt door David Pattyn.

Een springende eekhoorn - David Pattyn

Vogels in het water - David Pattyn

Code VRIEND-133
Laatste revisie: 16 oktober 2019 - 16:28