Tolbrug Specialistische Revalidatie Udens Duyn weer open

14 juli 2020

Vanaf heden biedt Tolbrug Specialistische Revalidatie weer medisch specialistische revalidatiebehandeling op de locatie zorghotel Udens Duyn te Uden.

Tijdens de Covid-19 crisis heeft Udens Duyn tijdelijk ondersteuning geboden aan de opvang van Covid-19 (Corona) patiënten die ontslagen werden uit het Ziekenhuis Bernhoven. Hierdoor moest de revalidatieafdeling van Tolbrug locatie Udens Duyn vanaf 18 maart tijdelijk gesloten worden. In deze periode zijn patiënten uit de regio zoveel mogelijk via video-afspraken en telefonische consulten geholpen.

De deuren van Tolbrug locatie Udens Duyn zijn weer open voor poliklinische revalidanten in de regio Oss-Uden-Veghel, maar de zorg die geboden wordt, wordt anders ingericht dan voor de coronacrisis. Daar waar het kan, wordt nog steeds op afstand ondersteuning geboden bijvoorbeeld middels video-afspraken (webcamconsult) en/of telefonische consulten. In sommige gevallen is het wenselijk dat u voor uw behandeling naar Tolbrug locatie Udens Duyn, komt.

In Tolbrug locatie Udens Duyn worden mensen behandeld met problemen in hun dagelijks functioneren ten gevolge van neurologische aandoeningen, zoals bv. een beroerte, Multiple Sclerose of een spierziekte, of ten gevolge van aandoening van het houdings- en bewegingsapparaat, zoals amputatie, een diabetische voet, of na een ongeval.

Verder is er ook een speciaal behandelprogramma ontwikkeld voor mensen die Covid-19 hebben doorgemaakt, voornamelijk voor mensen die op de IC hebben gelegen.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia Byvanck, afdeling Marketing & Communicatie, tel. (073) 553 84 48 of e-mail : communicatie@jbz.nl.
 

Laatste revisie: 27 juli 2020 - 11:03