Dinsdag 7 augustus 2018

Tijdelijke hoofdingang

Van 14 augustus tot midden oktober is de huidige hoofdingang van het Jeroen Bosch Ziekenhuis gesloten. Dit vanwege het uitbreiden van de hoofdingang, en de nieuwe overkapping. Links naast de huidige hoofdingang wordt een tijdelijke (rolstoelvriendelijke) hoofdingang geopend. Deze staat aangegeven met borden en bewegwijzering.

Op het kaartje hieronder ziet u waar het bouwgebied is en hoe u de tijdelijke hoofdingang kunnen bereiken.

Werkzaamheden vanaf augustus

De afgelopen periode zijn er veel voorbereidende werkzaamheden geweest. Vanaf augustus starten we met de uitbouw van de hal. In de centrale hal van het ziekenhuis worden stofschotten geplaatst en wordt het bouwgebied verder afgeschermd. Een paar weken later wordt er ook begonnen met de bouw van de overkapping. Deze loopt van de parkeergarage naar de hoofdingang.

Entree en voorplein gastvrijer en overzichtelijker

We vergroten de hoofdingang, de apotheek wordt uitgebreid en er komt een overkapping van de hoofdingang naar de parkeergarage. Hiermee komen we tegemoet aan patiënten en bezoekers, zodat zij vanuit de parkeergarage beschut en droog naar de ingang kunnen lopen. Dit was een langgekoesterde wens, al bij de nieuwbouw. De aanpassingen van het voorplein en de hoofdingang worden in fases uitgevoerd.

Plattegrond Voorplein

Laatste revisie: 11 januari 2019 - 16:03