Symposium Borstkanker en dan…? - Eigen regie over lijf en leven

Op vrijdagmiddag 11 oktober 2019 organiseert het Jeroen Bosch Ziekenhuis een symposium over borstkanker. Wil je jouw draai weer vinden, leven zoals jij wil, en kun je daarbij hulp gebruiken? Kom dan naar dit gratis symposium. Aanmelden is verplicht en kan via voorlichting@jbz.nl  of  (073) 553 24 57. Speciale dagvoorzitter is Maud Hawinkels, gezicht van Omroep Brabant en programmamaker.

Het afwisselende programma biedt onder andere:

  • Handvaten om je leven weer richting te geven.
  • Aandacht voor nieuwe inzichten op het gebied van leefstijl. Bewegen, sporten en voeding zijn belangrijk tijdens het behandeltraject, maar ook daarna.
  • Praktische adviezen en tips die je helpen jouw veerkracht te vergroten.

Eigen regie over lijf en leven

Je hebt borstkanker, of borstkanker gehad. Je leven staat op zijn kop. Hoe zorg je ervoor dat de ziekte je niet de baas wordt? Wat jou is overkomen, dat kun je niet veranderen. Hoe je ermee omgaat wél. Je hebt dan misschien wel borstkanker, maar je bént het niet. Je bent veel meer dan dat.

Dagvoorzitter

Het is niet voor niets dat Maud Hawinkels dagvoorzitter is. Zij heeft onlangs gehoord dat ze borstkanker heeft. Zij legt haar eigen ervaringen vast door te vloggen. Maud doet aan iedereen een oproep die te maken heeft met borstkanker: kom op 11 oktober naar het symposium in het Jeroen Bosch Ziekenhuis!

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jij verdient zorg die bij je past, dichtbij en op jouw manier geboden. Samen bepalen we wat je nodig hebt en van wie, zodat jij zo lang mogelijk het leven kan leiden dat jij wilt. Wij zetten daarvoor al onze expertise in en zoeken de samenwerking. Bijvoorbeeld met je familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en de thuiszorg. Daar staan wij voor als Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Gewoon, omdat jij ertoe doet

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 630 bedden en ruim 4.000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het ziekenhuis verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Voor meer informatie www.jeroenboschziekenhuis.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maureen Jonkergouw,  afdeling Marketing & Communicatie, tel. (073) 553 61 52  of e-mail : m.jonkergouw@jbz.nl

Laatste revisie: 27 juli 2020 - 10:53