Symposium (be)Leef samen

Meld je aan voor het symposium op 16 mei!

BeLeef festival, 16 t/m 19 mei in het Theater aan de Parade in Den Bosch

Onlangs hebben we al onze samenwerkingspartners een uitnodiging gestuurd voor het symposium dat wij organiseren op donderdag 16 mei in het kader van het beLeef festival in het Theater aan de Parade. Heb je je nog niet aangemeld? Schrijf je dan snel in en beLeef dit symposium met ons mee!

Symposium beLeef samen
Donderdag 16 mei van 14.00 uur tot 18.30 uur

De eerste dag van het festival brengt een symposium over samenwerking voor partners uit het netwerk. Machteld Huber, Lucien Engelen, Janet van Kuilenburg en Jeanette Welp nemen je ver mee de toekomst in en brengen de aanwezigen in het heden dichter bij elkaar. De vraag daarbij is hoe wij in de regio samen kunnen inspelen op ontwikkelingen als Positieve Gezondheid, netwerkgeneeskunde en nieuwe technologieën ? Flirtcoach en dagvoorzitter Saskia Paulissen zorgt ervoor dat iedereen met warme gevoelens voor de ander het volgende programma onderdeel in gaat. Een aantal mooie belevenissen staan voor je klaar; hoe voelt het bijvoorbeeld om een oudere versie van jezelf te zijn? Daar kom je achter bij de mankementenbalie of in de Witte Waas. Of bezoek ‘Het JBZ draait door’, waar tafelgesprekken met interessante onderwerpen aan bod komen. Aansluitend is er gelegenheid om te daten tijdens een actieve netwerkborrel. En we raden je aan tot het einde te blijven want een middag als deze kan natuurlijk niet eindigen zonder een bijzondere afsluiting!

Aanmelden voor het symposium kun je via: www.visitor-control.nl/jbz/beleef-symposium

Er is accreditatie aangevraagd voor V&VN, VSR, KNMG Cluster 1 en medisch specialisten (ABAN).

Overige activiteiten beLeef festival

Tijdens de andere dagen van het beLeef festival  is er nog veel meer te beleven. Zo kun je donderdag, zaterdag en zondag  de musical ‘Dokter! Wat doet u nu!?’ van onze jubilerende musicalvereniging Theabelle bewonderen en is er op zaterdag 18 mei een open dag vol belevenissen voor jong en oud,  zowel in het Theater aan de Parade als op de Parade zelf. Kaartjes voor de musical kun je kopen via www.theateraande parade.nl, meer informatie over het programma van het beLeef festival kun je vinden op www.jbz.nl/beleeffestival, of stuur een e-mail naar beleeffestival@jbz.nl.

Code ZRG-064
Laatste revisie: 8 augustus 2019 - 11:38