Symposium beLeef Samen

  • Donderdag 16 mei
  • Van 14.00 uur tot 18.30 uur

Het festival start met een symposium over samenwerking voor samenwerkingspartners uit het (zorg)netwerk. Sprekers zoals Machteld Huber, Stephanie Klein Nagelvoort Schuit, Lucien Engelen en Jeanette Welp nemen je deze middag ver mee de toekomst in en brengen je in het heden dichter bij elkaar. Hoe spelen wij in de regio samen in op ontwikkelingen als Positieve Gezondheid, netwerkgeneeskunde, nieuwe technologieën en personalized medicine?

Wat heb je daarnaast emotioneel nodig om te kunnen samenwerken? Moet je zakelijk eigenlijk een beetje verliefd zijn op jouw partners in het netwerk? Welke mechanismen in het brein staan samenwerking in de weg of versterken haar juist? Eén ding is zeker: met zoveel ‘samenvibes’ en flirtcoach Saskia Paulissen als dagvoorzitter ga je vol warme gevoelens voor elkaar het volgende onderdeel Samen beleven in.

Samen beleven 

Beleef, luister en praat in dit volgende deel van deze middag.  Ervaar hoe het is om een oudere versie van jezelf te zijn in de tenten van de Participatiekliniek. Bijvoorbeeld in de Witte Waas of met de attributen van de mankementenbalie. Wil je weten hoe wij in de regio samenwerken op de zorg in de laatste levensjaren? Sluit dan aan bij ‘Het JBZ Draait Door’.  beLeef, luister en praat mee onder het genot van een hapje en drankje en blijf tot het eind voor de bijzondere afsluiting!

Sprekers Symposium beLeef samen:

Saskia Paulissen - beLeef festival
Dagvoorzitter en flirtcoach

Saskia Paulissen

Machteld Huber
Oprichtster Institute Positive Health

Machteld Huber

Stephanie Klein Nagelvoort Schuit
Internist/afdelingshoofd inwendige geneeskunde Erasmus UMC

Stephanie Klein Nagelvoort Schuit

Profielfoto zorgverlener Janet van Kuilenburg
Cardioloog Jeroen Bosch Ziekenhuis

Janet van Kuilenburg

Jeannette Welp
Spreker en musicus

Jeanette Welp

Lucien Engelen
Spreker en global strategist Digital Health bij Edge Deloitte

Lucien Engelen

Wethouder gemeente ‘s-Hertogenbosch

Ufuk Kahya

Laatste revisie: 24 april 2019 - 12:28