Solliciteren en werken in coronatijd

Kom jij ons helpen tijdens de tweede coronagolf?

Het aantal coronapatiënten is helaas weer groot. Onze collega's zetten alles op alles om de patiënten in het Jeroen Bosch Ziekenhuis de zorg te geven die ze nodig hebben. 

We komen heel graag in contact met mensen die passen bij de volgende functies:

Verpleegkundige (flexpool)

Solliciteer nu!
Voor BIG-geregistreerde verpleegkundigen.
Je wordt als zorgprofessional op verschillende afdelingen binnen ons ziekenhuis ingezet. Goed voor jouw ontwikkeling en je kunt zelf zorgen voor een optimale combinatie van werk en privé.

Zorgondersteuner

Solliciteer hier!
Speciaal voor geneeskunde studenten / coassistenten.
Je wordt gematcht op basis van eerdere ervaring en beschikbaarheid. Zo kun je dus (nieuwe) ervaring op doen in het ziekenhuis; een goede voorbereiding op je coschappen. 

Reageer via één van deze vacatures, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op! 

Op zoek naar iets anders?

Bekijk álle actuele vacatures

Sollicitatie- en arbeidsvoorwaardengesprekken

Het eerste sollicitatiegesprek voeren wij in bijna alle gevallen via videobellen. Mocht je uitgenodigd worden voor een tweede sollicitatiegesprek, dat is dat in de meeste gevallen een fysiek gesprek op één van onze locaties. Uiteraard gelden tijdens de fysieke gesprekken alle actuele richtlijnen van het RIVM met betrekking tot afstand houden en griep- en verkoudheidsklachten.

Arbeidsvoorwaardengesprekken vinden in bijna alle gevallen via (video)bellen plaats.

Mocht je het niet prettig vinden om te (video)bellen of juist fysiek af te spreken, neem dan gerust contact met ons op om andere mogelijkheden te bespreken.

Meelopen

Voor sommige functies zijn meeloopdagen een cruciaal onderdeel van de selectieprocedure. Omdat we het belangrijk vinden jij ook echt een goede match bent met de afdeling, willen we als JBZ meeloopdagen blijven faciliteren. Uiteraard geldt ook voor meeloopdagen dat de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot afstand houden gevolgd worden en mag je niet meelopen als je griep- of verkoudheidsklachten hebt. 
 

Verhalen van onze medewerkers in coronatijd

Code COR-041
Laatste revisie: 10 november 2020 - 16:34