Smeer 'm: bijeenkomst verstandig zongedrag

• Datum: 9 mei 2019
  • Tijd: inloop om 19.30 uur. Start om 20.00 uur
  • Locatie: Jeroen Bosch Ziekenhuis
  • Bestemd voor: trainers/coaches/vrijwilligers van sportverenigingen 's-Hertogenbosch en omstreken
  • Toegang gratis

Heerlijk die zon!

De lente en de zomer komen er weer aan. Heerlijk die zon: goed voor lichaam en geest. Maar de zon kan ook gevaarlijk zijn als we ons niet goed beschermen tegen de zon. Dit is voor iedereen verstandig, vooral voor kinderen en jongeren.

Dubbele kans op huidkanker

Wisten jullie dat als je als kind veel verbrand je later dubbele kans hebt op huidkanker? Het is net als een emmer die je vult met water; elke keer dat je verbrand komt er een laagje water bij. Totdat de emmer vol zit, dan kun je niet meer terug.

Feiten en fabels

Wij, als dermatologen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, willen graag de feiten en fabels van zongedrag met jullie delen. Wat is verstandig zongedrag? En hoe kunnen jullie dat binnen jullie vereniging communiceren?

Do's en don'ts

Deze onderwerpen komen aan de orde tijdens de informatiebijeenkomst ‘Smeer ‘. Dermatoloog Adrienne van Geest vertelt jullie alle do’s en dont’s van zongedrag. Deze avond is speciaal georganiseerd voor trainers/coaches van sportclubs van Den Bosch en omstreken.

Aanmelden

De toegang is gratis, wel graag van te voren aanmelden. Aanmelden kan tot 1 mei 2019 via L.Fitters@jbz.nl

Laatste revisie: 11 april 2019 - 14:12