Groene kaart screening

Screening op coronaklachten

Komt u binnenkort naar het JBZ of één van onze prikposten? Wij willen graag vooraf weten of u misschien coronaklachten heeft, zoals hoesten, niezen, keelpijn of koorts. Vul daarom op de dag van uw afspraak een korte vragenlijst in.

Vul de vragenlijst in 

 

U krijgt direct een digitale kaart. Neem deze mee naar uw afspraak (uitgeprint of op uw telefoon). Heeft u een oranje kaart?

  • Dan krijgt u op de JBZ-locaties in ‘s-Hertogenbosch, Boxtel, Drunen, Rosmalen en Zaltbommel een medisch mondneusmasker van een medewerker.
  • Bij de prikposten pakt u zelf een medisch mondneusmasker. Deze liggen bij de ingang. Hier staat ook een handpompje om uw handen te desinfecteren.

Heeft u geen smartphone of internet? Dan beantwoordt u de vragen bij de ingang.

Let op:

  • Heeft u binnenkort een afspraak en bent u in thuisquarantaine? Bijvoorbeeld omdat u corona heeft of in contact bent geweest met iemand die corona heeft. Bel dan vóór uw afspraak de polikliniek of afdeling waar u uw afspraak heeft. Zij bespreken met u de mogelijkheden voor uw afspraak.
  • Komt u als bezoeker, begeleider of leverancier naar het ziekenhuis? Dan vragen wij u dringend om niet te komen als u klachten heeft die kunnen wijzen op corona of als u in thuisquarantaine bent.
Laatste revisie: 9 februari 2021 - 08:02