Projectteam en partners van Proeftuin Overgewicht

Projectteam 

Jolanda Pete Németh, Edgar van Mil, Linda Imhoff, Monique van Tilburg, Marieke van Sambeeck en Sanne Vermijs

Het team van de Proeftuin Overgewicht 's-Hertogenbosch. Van links naar rechts: Jolanda Pete Németh, Edgar van Mil (boven), Linda Imhoff (onder), Monique van Tilburg (boven), Marieke van Sambeeck (onder) en Sanne Vermijs.

Jolanda Pete Németh

Jolanda is verpleegkundig specialist jeugdgezondheidszorg bij GGD Hart voor Brabant. Naast haar werkzaamheden voor consultatiebureau Orthenpoort is zij projectleider van de aanpak overgewicht voor de gemeente 's-Hertogenbosch. 

Edgar van Mil

Sinds 2007 is Edgar van Mil als kinderarts-endocrinoloog verbonden aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Als initiatiefnemer van het expertisecentrum voor kinderen met overgewicht en obesitas heeft hij het doel om zorg, overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden. Hij is verbonden aan het Partnerschap overgewicht Nederland en daarnaast actief in diverse (inter)nationale werkgroepen. In maart 2015 heeft Edgar van Mil samen met Arianne Struik, ontwikkelingspsychologe en systeemtherapeute, het boek ‘Overgewicht en obesitas bij kinderen. Verder kijken dan de kilo’s’ uitgebracht, hetgeen als inspiratiebron heeft gediend voor het landelijk model 'Ketenaanpak voor kinderen met overgewicht en obesitas'.

Linda Imhoff

Linda is projectleider van de proeftuin 's-Hertogenbosch vanuit het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Zij werkt sinds 2013 bij het expertisecentrum voor kinderen met overgewicht. Daar houdt zij zich onder andere bezig met de uitvoer van wetenschappelijk onderzoek, projecten en het gespecialiseerde zorgpad voor kinderen met overgewicht.

Monique van Tilburg

Monique is regiomanager ’s-Hertogenbosch bij GGD Hart voor Brabant. Zij is vanuit de GGD verantwoordelijk voor de preventieve aanpak van overgewicht voor jongeren in de stad. De GGD en het JBZ hebben intensief samengewerkt voor de landelijke proeftuin ketenaanpak overgewicht waarbij zij samen met Marieke van Sambeeck verantwoordelijk is voor het programmamanagement. Per april 2019 heeft Monique een andere functie.

Marieke van Sambeeck

Marieke is adviseur innovatie bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Vanuit deze functie geeft zij samen met Monique van Tilburg inhoud aan het programmamanagement van de ketenaanpak overgewicht.  

Sanne Vermijs

Sanne is oprichter van Gloei communicatie. Met ruim 13 jaar ervaring heeft zij zich ontwikkeld tot een allround adviseur op gebied van communicatie en marketing. Sanne is betrokken bij alle communicatie-uitingen van Proeftuin 's-Hertogenbosch. 

Partners

Samen Gezond 's-Hertogenbosch

Logo Samen Gezond 's-Hertogenbosch

Onder de noemer Samen Gezond 's-Hertogenbosch werken onderstaande partners gezamenlijk aan hun doel om een omgeving te creëren, waar inwoners positief met hun gezondheid omgaan. Onze aanpak overgewicht is daar een onderdeel van.

Code PRO-002
Laatste revisie: 5 september 2022 - 11:53