Woensdag 24 juni 2020

Partner van de zwangere mag vanaf 29 juni weer mee

We vragen patiënten om alleen naar het ziekenhuis te komen. Dan kunnen we zoveel mogelijk patiënten ontvangen en de 1,5 meter afstand in het ziekenhuis bewaren. In sommige gevallen maken we een uitzondering.

Vanaf 29 juni mogen partners van zwangeren mee naar een afspraak. We vinden dit belangrijk, omdat je de periode rondom zwangerschap en geboorte immers samen beleeft. Het past bij onze visie op gezinsgerichte zorg.

Partners zijn welkom op de polikliniek Gynaecologie bij het maken van een echo en bij andere controles. Dit geldt ook voor patiënten en partners bij het Centrum Voortplantingsgeneeskunde. Kinderen mogen niet mee naar de afspraak.

We vragen patiënt en partner voor iedere afspraak te bekijken of het voor hen noodzakelijk is om samen te komen. Want de ruimte in het ziekenhuis is beperkt. Om het mogelijk te maken dat partners mee kunnen komen, zijn de wachtruimten anders ingedeeld.

Laatste revisie: 24 juni 2020 - 12:57