Opening expositie 'In traagheid schuilt het leven'

• Datum: vrijdag 01 februari 2019
  • Tijd: 16:00 uur tot 17:30
  • Locatie: Jeroen Bosch Ziekenhuis, expositieruimte aan het einde van de boulevard
  • Bestemd voor: iedereen is van harte welkom
  • Kosten: gratis
  • Contactpersoon: kunstcommissie@jbz.nl

Vanaf 18 januari 2019 tot en met 29 maart 2019 is op de boulevard van het ziekenhuis de expositie 'In traagheid schuilt het leven' te zien. Marco Douma toont videowerken en Anneke Wasser toont haar schilderijen, grafiek en iPad-art.

Officiële opening

Op vrijdag 1 februari 2019 wordt de nieuwe expositie officieel geopend. De kunstcommissie hoopt u om 16.00 uur te kunnen begroeten in de expositieruimte. Jean Marc Reinold, voorzitter van de kunstcommissie, zal de twee exposanten interviewen onder het genot van een bescheiden hapje en drankje.

nieuws 20190116 poster opening expo in traagheid schuilt het leven

Aanmelden

De kunstcommissie stelt het zeer op prijs wanneer u zich van te voren aanmeldt via kunstcommissie@jbz.nl. Bij voorkeur uw aanmelding doorgeven uiterlijk vóór 28 januari. Zodat wij weten hoeveel belangstellenden wij kunnen verwachten.

Blijf op de hoogte

Wie geïnteresseerd is in de kunstactiviteiten in het ziekenhuis, kan zich aanmelden voor de kunstkring. Leden van de kunstkring ontvangen steeds de meest recente informatie over de kunstactiviteiten die in het ziekenhuis worden gehouden (kunst en concerten).

Meer info over de kunst in het JBZ: www.jbz.nl/kunst.

Laatste revisie: 22 januari 2019 - 08:07