Opening expositie boulevard: 'Een teken van leven'

  • Datum: vrijdag 24 mei 2019 
  • Tijd: 16.00 uur tot 17.30 uur
  • Locatie: Jeroen Bosch Ziekenhuis, expositieruimte aan het einde van de boulevard 
  • Bestemd voor: iedereen is van harte welkom
  • Kosten: gratis
  • Contactpersoon: kunstcommissie@jbz.nl

Vanaf 5 april 2019 tot en met 5 juli 2019 is op de boulevard van het ziekenhuis de expositie 'Een teken van leven' te zien. Beeldend kunstenaar Paul van Dongen toont zijn natuurwerken (grafiek en pentekeningen). 

Officiële opening

Op vrijdag 24 mei 2019 wordt deze expositie officieel geopend. Auteur Rob Smolders zal een korte toespraak houden. De kunstcommissie hoopt u om 16.00 uur te kunnen begroeten in de expositieruimte onder het genot van een bescheiden hapje en drankje. Beeldend kunstenaar Paul van Dongen zal aanwezig zijn. 

kunst opening boulevard expo Paul van Dongen 24 mei 2019

Aanmelden

De kunstcommissie stelt het zeer op prijs wanneer u zich van te voren aanmeldt via kunstcommissie@jbz.nl. Bij voorkeur uw aanmelding doorgeven uiterlijk vóór 17 mei. Zodat wij weten hoeveel belangstellenden wij kunnen verwachten. 

Blijf op de hoogte

Wie geïnteresseerd is in de kunstactiviteiten in het ziekenhuis, kan zich aanmelden voor de kunstkring. Leden van de kunstkring ontvangen steeds de meest recente informatie over de kunstactiviteiten die in het ziekenhuis worden gehouden (kunst en concerten).   

Meer info over de kunst in het JBZ: www.jbz.nl/kunst 

Laatste revisie: 10 april 2019 - 16:28