Open dag: beLeef het JBZ

De open dag van het ziekenhuis is dit jaar vertrouwd en toch heel anders. Alleen al omdat deze niet in het ziekenhuis maar in hartje Den Bosch in het Theater aan de Parade wordt georganiseerd.

In het Theater aan de Parade én op de parade zelf

Zaterdag 18 mei, van 12:00 tot 16:00 uur

Entree is gratis

Klik hier voor het programma

 

Op zaterdag 18 mei houdt het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) een open dag in het Theater aan de Parade én op de Parade zelf. We komen dus naar je toe en nemen bovendien wat vrienden mee. Entree is gratis!

Dit jaar draait de open dag helemaal om beleven: het beleven van ziekte en gezondheid. Ervaar de themapleinen met afdelingen van het JBZ, de escaperoom Fit for the future, e-health, urban culture met onder meer een workshop hiphop, sport met bijvoorbeeld urban hockey en rugby, Positieve Gezondheid, de JBZ collegetour met medisch specialisten, kinderplezier bij Heel Holland Verpleegt en Ren je Rot en nog veel meer!

Daarnaast staat van 16, 18 en 19 mei onze jubilerende musicalvereniging Theabelle met de musical ‘Dokter wat doet u nu?’ op de planken in het Theater. Er zijn nog kaarten te krijgen!

Welke vrienden doen mee?

De Participatiekliniek, Farent, Saar aan huis, Maag-, Lever-, Darmstichting, Act Inc, Vanzelfsprekend!?, Bibliotheek, Steunpunt Mantelzorg, Taalpunt, Avans Hogeschool, ‘s-Port, Dukebox, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Stichting Wensambulance, Onderzoek Lang leve, Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis en Centrum Seksueel Geweld.

Zie ook:

Laatste revisie: 14 mei 2019 - 09:57