Dinsdag 4 september 2018

Nu live: JBZ Zorgapp laserbehandeling van het oog

De JBZ Zorgapp is weer uitgebreid. Vanaf dinsdag 4 september 2018 kan de app ook gebruikt worden door patiënten die een ooglaserbehandeling krijgen. Er zijn verschillende oogaandoeningen die met een laser behandeld kunnen worden. Bijvoorbeeld glaucoom en nastaar. In de app vinden patiënten alle belangrijke informatie over hun behandeling.

screenshot laserbehandeling

De JBZ Zorgapp bestaat uit een tijdlijn die de verschillende stappen van de behandeling weergeeft. Patiënten kunnen – als zij dat willen – vanuit de app ook pushnotificaties krijgen op belangrijke momenten. Zo worden patiënten voor de behandeling bijvoorbeeld herinnerd aan dat zij hun oogdruppels niet moeten vergeten. In de app vinden patiënten ook alle belangrijke contactinformatie voor na de behandeling.

Meer onderzoeken en behandelingen in de app

De JBZ Zorgapp is gratis te gebruiken op de smartphone (Iphone en Android) én op de tablet. Op dit moment zijn in totaal 41 ‘zorgpaden’ beschikbaar. Bekijk hier een compleet overzicht van alle behandelingen en onderzoeken die beschikbaar zijn in de JBZ Zorgapp. De komende tijd zullen steeds meer behandelingen in de JBZ Zorgapp komen.

Betrokken Afdelingen

Laatste revisie: 15 januari 2019 - 14:27