Maandag 16 juli 2018

Nu live: JBZ Zorgapp chemotherapie bij zaadbalkanker

De JBZ Zorgapp is weer uitgebreid. Vanaf maandag 16 juli 2018 kunnen patiënten die chemotherapie krijgen vanwege zaadbalkanker de app gebruiken. Patiënten worden voor deze behandeling een aantal dagen opgenomen in het ziekenhuis. In de app vinden zij alle belangrijke informatie over hun opname.

De JBZ Zorgapp bestaat uit een tijdlijn die de verschillende stappen van de behandeling weergeeft. Patiënten kunnen – als zij dat willen – vanuit de app ook pushnotificaties krijgen op belangrijke momenten. Zo krijgen patiënten bijvoorbeeld twee dagen voor hun opname bericht over wat ze moeten meenemen. In de app vinden patiënten ook alle belangrijke informatie over de medicijnen die ze krijgen en de mogelijke bijwerkingen daarvan.

Screenshots Zorgapp Chemotherapie

Meer onderzoeken en behandelingen in de app

De JBZ Zorgapp is gratis te gebruiken op de smartphone (Iphone en Android) én op de tablet. Op dit moment zijn in totaal 40 ‘zorgpaden’ beschikbaar. Bekijk hier een compleet overzicht van alle behandelingen en onderzoeken die beschikbaar zijn in de JBZ Zorgapp. De komende tijd zullen steeds meer behandelingen in de JBZ Zorgapp komen.

Betrokken Afdelingen

Laatste revisie: 11 januari 2019 - 15:02