Donderdag 28 mei 2020

Verdere openstelling poliklinieken

De afgelopen weken zijn we in ons ziekenhuis weer begonnen met het oppakken van de reguliere zorg. We begonnen met de noodzakelijke reguliere zorg en waar mogelijk breiden we dit nu verder naar alle patiënten die zorg nodig hebben. Dit betekent dat vanaf 2 juni alle poliklinieken weer open gaan, natuurlijk met alle nodige maatregelen. Ook de poliklinieken op de locaties Boxtel, Drunen, Rosmalen en Zaltbommel zijn weer opgestart.

Daarnaast kunt u nu ook uitgenodigd worden voor een consult op het Sport Medisch Centrum. Hier houden nu niet alleen onze sportartsen hun consulten, maar ook andere specialismen kunnen gebruik maken van deze locatie.

Met het verder openstellen van de poliklinieken, kunnen ook de avondspreekuren weer plaatsvinden. Avondspreekuren vinden onder andere plaats bij het Sport Medisch Centrum en de poliklinieken Dermatologie, Gynaecologie, Algemene Interne Geneeskunde (alleen in de even weken), Reumatologie en Oogheelkunde.

Polikliniek neemt contact met u op voor een afspraak

Heeft uw huisarts u doorverwezen naar het ziekenhuis, dan nemen wij contact met u op het voor maken van een afspraak. U hoeft dus geen contact met ons op te nemen over het plannen van een afspraak. Heeft u een andere vraag, dan kunt u natuurlijk gewoon contact opnemen met de polikliniek! 

Bij het maken van de afspraak wordt u geïnformeerd over de regels in het ziekenhuis in Coronatijd. Zo vragen wij u voordat u het ziekenhuis binnenkomt of u  klachten heeft als hoesten of kortademigheid. Daarnaast vragen wij u om zoveel mogelijk alleen – dus zonder begeleider - te komen, zodat het niet te druk wordt in ons ziekenhuis en we de 1,5 meter maatregel kunnen naleven.

Maak van uw klachten geen code Rood!

We zien gelukkig steeds meer patiënten naar ons ziekenhuis komen. Helaas blijven er ook nog veel mensen thuis, uit angst voor het Coronavirus. 

In ons ziekenhuis hebben we alle nodige maatregelen genomen om u veilige zorg te bieden. Zoals screening bij de ingang en heringerichte wachtkamers waarbij we rekening houden met de 1,5 meter maatregel. Wilt u onze maatregelen nog eens rustig bekijken, dan kan dat het filmpje dat wij hier speciaal voor gemaakt hebben.

Heeft u klachten? Blijf niet thuis maar neem contact op met uw huisarts of specialist!

 

Laatste revisie: 6 augustus 2020 - 09:16