Dinsdag 15 december 2020

Regelingen bezoek en begeleiding in het JBZ

Op 14 december heeft de overheid verscherpte maatregelen aangekondigd. De aanleiding is het oplopende aantal coronabesmettingen en degevolgen die dit heeft voor de zorg. Graag informeren wij u nog eens over de regels rondom een afspraak in ons ziekenhuis of een bezoek aan een patiënt.

aanzicht ingang Jeroen Bosch Ziekenhuis met overkapping

Op bezoek bij een patiënt in het JBZ?

Patiënten mogen per dag maximaal twee bezoekers ontvangen tijdens het dagelijkse bezoekuur, dat is inclusief een eventuele mantelzorger, tolk of een kind. Deze regel, van maximaal twee bezoekers, geldt óók tijdens de feestdagen. Hier leest u alle afspraken over onze bezoekregeling en bezoektijden.

Heeft u een afspraak op de poli?

We vragen u om (zoveel mogelijk) alléén naar uw afspraak te komen. Is het voor u écht nodig dat er iemand meekomt, dan mag u één begeleider meenemen (het liefst een huisgenoot). In alle andere gevallen wacht uw begeleider buiten het ziekenhuis op u, het liefst in de auto. Hier leest u alle afspraken over het meenemen van een begeleider naar ons ziekenhuis.

Komt u naar het JBZ in coronatijd? Lees dan eerst deze informatie.

Bloedprikken

Al onze prikposten blijven open. Bloedprikken en materialen inleveren voor onderzoek kan alléén op afspraak. U maakt eenvoudig zelf online een afspraak.

Laatste revisie: 15 december 2020 - 14:59