Zondag 20 december 2020

Première documentaire 'lucht' : maandag 21 december vanaf 18.00 uur

'lucht'. Een Jeroen Bosch Ziekenhuis documentaire over een uitzonderlijk jaar.  Maandag 21 december vanaf 18.00 uur te zien op www.jbz.nl/lucht

Lucht - documentaire corona in het JBZ

2020, het jaar van corona. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis was een van de eerste ziekenhuizen in Nederland dat overspoeld werd met doodzieke patiënten. Al snel werd besloten om deze uitzonderlijke tijd vast te leggen met beelden en interviews.

'lucht' vertelt over de impact van corona. Over een ongrijpbaar virus dat levens voor altijd verandert.

Onderschat corona niet. Hou de feestdagen klein. Hou vol.

Je kunt deze video niet zien. Wat nu?

Laatste revisie: 24 december 2020 - 10:03