Dinsdag 22 maart 2022

Per 23 maart versoepeling coronamaatregelen

Tegelijk met de versoepeling van de coronamaatregelen in het land, versoepelen we ook in het JBZ een aantal maatregelen.

Met ingang van woensdag 23 maart hoeven patiënten, begeleiders en bezoekers in het Jeroen Bosch Ziekenhuis geen medisch mondneusmasker meer te dragen. Dit mag natuurlijk wel. En hoewel alle patiënten vanaf woensdag weer een begeleider mee mogen nemen naar een afspraak, vragen we nog steeds om zoveel mogelijk alleen te komen als dat kan.  De regels voor het aantal bezoekers en de bezoektijden blijven hetzelfde.

Let op:

  • Mensen die klachten hebben die horen bij corona en mensen die in thuisquarantaine zijn (maar in overleg met de afdeling wel mogen komen) moeten nog wel een medisch mondneusmasker dragen. Dit ligt voor hen klaar bij de ingang van het ziekenhuis.
  • Bezoekers en begeleiders mogen niet (mee) komen als zij coronaklachten hebben of in thuisquarantaine zijn. Dit mag alleen als dit met de afdeling is afgesproken.
  • Op de Spoedeisende Hulp (SEH) en de Huisartsenpost vragen we wel nog iedereen dringend om een medisch mondneusmasker te dragen. Dit doen we omdat het er vaak erg druk is en er nog veel patiënten met corona komen.
Laatste revisie: 30 maart 2022 - 09:06