Vrijdag 17 september 2021

Per 20 september versoepeling mondkapjesbeleid en coronascreening

Met ingang van maandag 20 september hoeven patiënten, begeleiders en bezoekers in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) geen medisch mondneusmasker of mondkapje meer te dragen. Dit mag wel.

Ook hoeven mensen geen coronavragenlijst meer in te vullen voordat zij het ziekenhuis betreden. De regels voor het aantal begeleiders en bezoekers en de bezoektijden blijven hetzelfde.

Let op:

  • Mensen die klachten hebben die horen bij corona en mensen die in thuisquarantaine zijn (maar in overleg met de afdeling wel mogen komen) moeten in het ziekenhuis nog wel een medisch mondneusmasker dragen. Dit medisch mondneusmasker ligt voor hen klaar bij de ingang van het ziekenhuis.
  • Bezoekers en begeleiders mogen niet naar het ziekenhuis (mee) komen als zij klachten hebben die horen bij corona, of als zij in thuisquarantaine zijn. Dit mag alleen als dit met de afdeling is afgesproken.
  • Op de Spoedeisende Hulp en de Huisartsenpost is het bij drukte niet altijd mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarom vragen we patiënten en begeleiders om hier een mondkapje te dragen.
Laatste revisie: 28 september 2021 - 11:22