Vrijdag 16 oktober 2020

Opnieuw helikopterplatform bij het JBZ

ANWB Medical Air Assistence heeft ons gevraagd om uit voorzorg weer een tijdelijk helikopterplatform te realiseren voor ons ziekenhuis. Daar wordt één dezer dagen mee begonnen.

Vanaf het platform kunnen patiënten met corona per helikopter worden overgebracht vanuit Nederland naar ons ziekenhuis of vanuit ons ziekenhuis naar elders in het land of buitenland.

ANWB Medical Air Assistence voert vanaf maandag weer vluchten in Nederland uit. Wanneer de eerste patiënt per helikopter aankomt of vertrekt bij ons ziekenhuis is niet bekend.

In het voorjaar is er ook een tijdelijk helikopterplatform bij ons ziekenhuis gebouwd. Toenzijn ongeveer acht vluchten vanuit ons ziekenhuis aangevraagd. We weten wat een indrukwekkende gebeurtenis die kan zijn voor patiënten en hun naasten en voelen met hen mee.

Laatste revisie: 23 oktober 2020 - 18:15