Dinsdag 20 juli 2021

MijnJBZ is vernieuwd! Altijd goed geïnformeerd met het ziekenhuis op zak

Het patiëntenportaal MijnJBZ is vernieuwd! U vindt uw afspraken en aanvullende informatie over uw zorgtraject voortaan op een overzichtelijke tijdlijn. U kunt MijnJBZ nu ook als app op uw telefoon of tablet gebruiken.

Afbeelding patient en kind kijkend naar MijnJBZ op een tablet

Alles wat u in MijnJBZ kunt zien en doen is hetzelfde gebleven. Zo bent u altijd goed voorbereid en kunt u veilig en gemakkelijk uw ziekenhuiszaken regelen. Wanneer het u uitkomt. U verdient de zorg die bij u past. Gewoon, omdat u ertoe doet.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.mijnjbz.nl of bekijk onderstaande video.

Je kunt deze video niet zien. Wat nu?

Laatste revisie: 20 juli 2021 - 10:00