Woensdag 4 november 2020

JBZ’ers bij radioprogramma Spraakmakers

Het programma Spraakmakers van KRO/NCRV zendt vanaf morgen (donderdag 5 november) dagelijks een reportage uit vanuit het Jeroen Bosch Ziekenhuis op NPO, radio 1. De reportage die gemaakt is door Roy Heerkens is om 10:35 uur te beluisteren. Onderwerp is het reilen en zeilen van een ziekenhuis in coronatijd. De reportage start dus op donderdag en eindigt op vrijdag 13 november.

Je kunt deze video niet zien. Wat nu?

In de reportage wordt antwoord gegeven op vragen als ‘Hoe anders is deze golf ten opzichte van de eerste golf?’ ‘Wie bepaalt welke patiënten er nu behandeld moeten worden?’ ‘Met welke positieve en negatieve emoties krijgen medewerkers te maken van patiënten en bezoekers?’ Ook medewerkers die achter de schermen van het ziekenhuis hard aan het werk zijn, komen aan bod en er wordt gesproken over wat het ziekenhuis doet om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Veel luisterplezier!

Laatste revisie: 5 november 2020 - 15:43