Dinsdag 7 december 2021

JBZ in top 10 best gewaardeerde ziekenhuizen ZorgkaartNederland 2021

Vandaag heeft ZorgkaartNederland haar Top 2021 per zorgsector bekend gemaakt. Het JBZ  staat in de top 10 van ziekenhuizen die het best gewaardeerd worden! Een mooie blijk van waardering voor onze zorgprofessionals!

ZorgkaartNederland Top 2021

Op ZorgkaartNederland kunnen mensen hun ervaringen met de zorg delen. ZorgkaartNederland stelt ieder jaar een top 10 samen van best gewaardeerde instellingen per zorgsector: ziekenhuizen,  klinieken, verpleeghuizen, wijkverpleging en fysiotherapiepraktijken. Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2021 heeft zorgwebsite ZorgkaartNederland uitgerekend welke zorginstellingen het best gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten. Items die bij de ziekenhuizen vaak werden genoemd in de waarderingen zijn: tijd per patiënt/cliënt, persoonlijke aandacht, goed geïnformeerd worden en deskundigheid van de professional.

Laatste revisie: 20 december 2021 - 13:27