Donderdag 10 februari 2022

Jaaroverzicht 2021: 'Meer dan corona'

In 2021 kregen we allerlei coronavarianten om onze oren: Britse, Zuidafrikaanse, Braziliaanse en delta. In het staartje van het jaar kwam ook omikron nog om de hoek kijken.  De samenleving was dicht, ging open en weer dicht. Wij schaalden zorg af en weer op en haalden zorg in. En aan het eind van het jaar maakten we ons zelfs op voor fase 3.

Nieuws - 20220203 - Jaaroverzicht 2021

Maar er speelde in 2021 nog veel meer dan corona! Patiënten bewogen zich suf in het JBZ, gingen fitter de operatie in en sommigen kregen daar een nieuwe, opioidenvrije narcosevorm. We gaven dure medicijnen opnieuw uit, behaalden mooie resultaten voor Zorg in de laatste levensjaren en breidden de thuismonitoring uit. We gaven een webinar interculturele communicatie en een masterclass Toen werd je zelf ziek. 

JBZ’ers werden getrakteerd op Zomerzin, diverse concertjes, rondvaarten over de Binnendieze en het Smakenrad. En als klap op de vuurpijl: de Efteling. 

Het jaar begon roerig met rellen en eindigde zoet met chocoladebrownie harten. En ergens op weg naar 2022 kom je lieve kleine Anna tegen... 

Klik hier om naar het jaaroverzicht te gaan

Laatste revisie: 10 februari 2022 - 17:40