Dinsdag 11 april 2023

Een muzikale bijeenkomst voor de kapel: 'Lean on me' door combo 4U - For You

Op zondag 23 april 2023 vindt er om 13.00 uur een muzikale bijeenkomst onder de noemer 'Lean on me' plaats voor de kapel, op de Boulevard. Dit is onderdeel van de maandelijkse bijeenkomsten 'Zin op Zondag'. Het combo 4U - For You treedt op. 

kunst boulevard kunstwerk Zuster van Netty Werkman

Het combo 4U - For You

Dit combo bestaat uit Anna van der Leest (zang), Koos Bekker (zang, percussie), Jochem Aubel (toetsen), Bert Agterhuis (zang, basgitaar, fluit) en Folker Horst (zang, gitaar). Samen muziek maken, dat is wat deze musici graag doen. Hun achtergrond is samen muziek maken binnen de Protestantse Kerk van Utrecht-Leidsche Rijn. Zij begeleiden samenzang en spelen graag popnummers. Zij spelen een breed genre, speciaal voor u in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. 

kunst gitaar muzikale bijeenkomst 23 april 2023

Programma

Het thema van deze 'Zin op Zondag' is 'Lean on me'. 
Sometimes in our lives, we all have pain. 
We all have sorrow, but if we are wise
we know that there's always tomorrow. 
Lean on me, when you're not strong
And I'll be your friend, i'll help you carry on...

De muziek nummers die vandaag klinken gaan over gedragen worden, over liefde, over rouw, over ruimte voor jezelf en de ander. Het zijn nummers die bekend zijn en al jaren in de top-2000 staan. Een kleine selectie van de nummers die klinken op de Boulevard: 'What a wonderful world' van Louis Armstrong, 'Ruimte' van Stef Bos, 'You Say' van Lauren Daigle. Laat u verder verrassen. 

Serie concerten 2023

De concerten die georganiseerd worden in de kapel zijn onderdeel van de bijeenkomsten op de vierde zondag van de maand onder de noemer 'Zin op Zondag'.  

Aanmelden

U bent van harte welkom. Bent u van plan om te komen? Voor de organisatie is het fijn wanneer u zich aanmeld, maar dit is niet noodzakelijk. De bijeenkomsten op 'Zin op Zondag' zijn gratis. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst 'Lean on me' 

flyer muzikale bijeenkomst 'Lean on me' door combo 4U - For You op 23 april 2023

Laatste revisie: 1 mei 2023 - 10:33