Woensdag 9 oktober 2019

Concert in de kapel: 'Joris en de geheimzinnige Toverdrank' door Epos Ensemble

Op zondag 20 oktober 2019 om 15.00 uur vindt er een speciaal kinderconcert plaats in de kapel. Het Epos Ensemble treedt op met verteller Iris van der Ende. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan voor het concert in de kapel. 

Gevelraam kapel

De titel van dit concert heet ‘Joris en de geheimzinnige toverdrank’. Dit verhaal van Roald Dahl is één grote totaalbelevenis met de muziek van componisten als Bozza, Hindemith, Fredriksson en Ibert… dat moet je gewoon meemaken! Ook theatrale en interactieve elementen ontbreken niet in deze voorstelling. De musici zijn Katinka van Driezum (hobo), Anna Zeijlemaker (fluit), Marinthe Jansen (klarinet), Anja Brons (fagot) en Linda Karreman (hoorn). Het verhaal wordt verteld door Iris van der Ende.

Het Epos Ensemble

Het Epos Ensemble gelooft dat elk verhaal en elke muzieknoot telt om de wereld iets moois te geven. Dat elk kind waar ze voor spelen telt. En elke vader, moeder, juf, meester, opa, oma. Dat de verschillen daartussen wegvallen zodra je allemaal in hetzelfde verhaal gekropen bent. Ondergedompeld in dezelfde muziek. Het Epos Ensemble maakt kinder- en gezinsvoorstellingen waarin verhalen en klassieke muziek tot één geheel worden verweven. Op een speelse manier prikkelen ze de fantasie en empathie van kinderen, betrekken ze hen actief in hun verhaal en laten ze tegelijkertijd kennismaken met de kleurrijkheid van (moderne) klassieke muziek en blaasinstrumenten.

kunst kinderconcert door Epos Ensemble op 20 oktober 2019

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan voor dit kinderconcert in de kapel. Dit concert is speciaal bedoeld voor kinderen en hun ouders en familieleden. De concerten in de kapel zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Kijk voor meer informatie over de concerten en het jaarprogramma op de pagina 'Concerten'.

Aanmelden voor een concert

Laatste revisie: 6 augustus 2020 - 09:16