Vrijdag 24 september 2021

Begeleiders weer welkom in het JBZ

Met ingang van 25 september mogen alle patiënten weer een begeleider meenemen naar een afspraak in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. In verband met corona vroegen wij iedereen afgelopen tijd zoveel mogelijk alleen naar het ziekenhuis te komen.

Foto van patient met begeleider in wachtkamer

We kunnen weer een begeleider mee laten komen, omdat het aantal coronabesmettingen terugloopt en de 1,5 meter maatregel vervalt.  Dat betekent dat we weer meer mensen tegelijk kunnen ontvangen in onze gebouwen. Wij zijn erg blij dat we mensen weer kunnen adviseren een begeleider mee te nemen naar een afspraak in het ziekenhuis. Want juist de steun van een naaste kan, zowel in praktische als emotionele zin, heel belangrijk zijn.

Belangrijk om te weten:

• Een begeleider mag geen klachten (die horen bij corona) hebben of in thuisquarantaine zijn.
  • Voor het bezoek van patiënten die opgenomen zijn in het JBZ gelden nog beperkende maatregelen. Meer informatie over de bezoekregeling vindt u op de pagina Bezoektijden.

Jij verdient de zorg die bij je past
Gewoon omdat jij ertoe doet

Laatste revisie: 28 september 2021 - 11:19