Dinsdag 22 december 2020

Afspraken in JBZ gaan gewoon door

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis gaan op dit moment alle afspraken die patiënten hebben gewoon door. Dit in tegenstelling tot het bericht in de landelijke media van vandaag waarin staat dat alle planbare, niet-urgente ziekenhuiszorg wordt gestaakt vanwege coronadruk.

Ja, ook in het JBZ is het erg druk. We hebben nog steeds te maken met een hoog aantal opnames van patiënten met corona. Er is helaas al veel zorg uitgesteld, maar een deel van de reguliere zorg gaat nog gewoon door. Die combinatie maakt dat het een zware tijd is voor de patiënten en voor onze medewerkers. We bekijken dan ook dagelijks of we als ziekenhuis extra maatregelen moeten nemen.

Maar we kunnen het in JBZ nog steeds  bolwerken. Sowieso gaat de acute zorg en de zorg voor patiënten met kanker gewoon door. Tot nader bericht gaan ook de geplande poli-afspraken en operaties gewoon door, tenzij de patiënt van ons bericht krijgt of heeft ontvangen. Maakt u zich zorgen om uw gezondheid, neem dan wel contact op met uw huisarts!

We verwachten dat deze drukte ook de komende weken nog aanhoudt.  Daarom roepen we iedereen op om de feestdagen klein te houden. Hou vol!

Laatste revisie: 26 januari 2021 - 09:27