Vrijdag 22 januari 2021

Aanscherping van de maatregelen

Door de invoering van de avondklok en verscherping van de maatregelen, hebben ook wij onze bezoekregeling aan moeten passen. We begrijpen heel goed dat dit een vervelende maatregel is. Maar we doen dit om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. We hopen dat er snel weer meer kan.

Bezoekregeling

De patiënt wijst twee vaste bezoekers aan die tijdens de opnameperiode mogen langskomen. Per dag is er 1 van deze twee vaste bezoekers welkom. Daarnaast is er dagelijks één kind onder de 13 jaar welkom.

De patiënt en zijn contactpersoon horen bij opname welke bezoektijd voor hen geldt, deze is ’s avonds tussen 16.30 en 20.00 uur. In het weekend is er een extra bezoektijd; deze is tussen 14.00 en 17.00 uur. De bezoeker mag zowel ’s avonds als in het weekend maximaal anderhalf uur blijven.

Bekijk ook onze pagina: bezoektijden.

Extra beschermingsmaatregel

Bezoekers van patiënten ontvangen bij binnenkomst in het ziekenhuis, bij de screening, een medisch mondneusmasker van het ziekenhuis die zij de hele tijd ophouden. We nemen deze extra beschermingsmaatregel om het risico op verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast vragen we iedereen ook in het ziekenhuis 1,5 meter afstand van elkaar te houden. En bezoekers worden gescreend op coronaklachten: zie ook www.jbz.nl/screening.

Na 21.00 uur

Moet je als patiënt of begeleider tijdens de avondklok van of naar het ziekenhuis reizen, dan moet je een getekende “Eigen verklaring avondklok“ meenemen. Deze is te downloaden op de website van de Rijksoverheid.

Laatste revisie: 12 maart 2021 - 13:34