Nieuwe hoofdingang wordt in gebruik genomen

18 oktober 2018

Komende maandag 22 oktober wordt de nieuwe hoofdingang van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in gebruik genomen. De vernieuwde ingang heeft onder andere een grotere draaideur gekregen, hierdoor is de doorstroom voor patiënten en bezoekers verbeterd. Ook is er naast de draaideur een nieuwe rolstoelvriendelijke ingang gemaakt.

Overkapping

Na het openen van de hoofdingang zijn de werkzaamheden nog niet klaar. De komende tijd bouwt het JBZ verder aan de overkapping tussen de hoofdingang en de parkeergarage. Deze werkzaamheden zijn naar verwachting eind december klaar. In januari worden de hoofdingang en overkapping officieel geopend.

Door de werkzaamheden veranderen de looproutes tussen de parkeergarage en hoofdingang regelmatig. Patiënten en bezoekers worden door middel van bewegwijzering geïnformeerd over hoe zij de hoofdingang en parkeergarage kunnen bereiken.

Uitbreiding apotheek

Eind oktober wordt gestart met voorbereidende werkzaamheden voor een uitbreiding van de Jeroen Bosch Apotheek. De apotheek krijgt meer balies. Ook de ingang van de apotheek wordt dan verplaatst. De verbouwingen worden in het 1e kwartaal van 2019 afgerond.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jij verdient zorg die bij je past, dichtbij en op jouw manier geboden. Samen bepalen we wat je nodig hebt en van wie, zodat jij zo lang mogelijk het leven kan leiden dat jij wilt. Wij zetten daarvoor al onze expertise in en zoeken de samenwerking. Bijvoorbeeld met je familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en de thuiszorg. Gewoon, omdat jij ertoe doet.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 760 bedden en ruim 4000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het JBZ georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het JBZ verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Voor meer informatie www.jeroenboschziekenhuis.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willem-Jan Hanegraaf, afdeling Marketing & Communicatie, tel. (073) 553 8442  of e-mail : w.hanegraaf@jbz.nl

Laatste revisie: 27 juli 2020 - 10:24