Donderdag 18 oktober 2018

Nieuwe hoofdingang in gebruik genomen

Maandag 22 oktober is de nieuwe hoofdingang van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in gebruik genomen.

nieuws 20181018 artist design hoofdingang

De vernieuwde ingang heeft onder andere een grotere draaideur gekregen, hierdoor is de doorstroom voor patiënten en bezoekers verbeterd. Ook is er naast de draaideur een nieuwe rolstoelvriendelijke ingang gemaakt.

Overkapping

Na het openen van de hoofdingang zijn de werkzaamheden nog niet klaar. De komende tijd bouwen we verder aan de overkapping tussen de hoofdingang en de parkeergarage. Deze werkzaamheden zijn naar verwachting eind december klaar. In januari worden de hoofdingang en overkapping officieel geopend.

Op de plattegrond hieronder kunt u zien waar op het voorplein de komende periode werkzaamheden zijn en hoe u vanaf de parkeergarage de hoofdingang kunt bereiken. Let ook goed op de bewegwijzering, deze geven de looproutes op dit moment aan.

nieuws 20181018 plattegrond

Uitbreiding apotheek

Eind oktober wordt gestart met voorbereidende werkzaamheden voor een uitbreiding van de Jeroen Bosch Apotheek. De apotheek krijgt meer balies. Ook de ingang van de apotheek wordt dan verplaatst. De verbouwingen worden in het 1e kwartaal van 2019 afgerond.

Laatste revisie: 17 januari 2019 - 12:44