Persoonsgegevens wijzigen

Het is belangrijk dat de juiste gegevens in uw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) zijn geregistreerd. U kunt bijvoorbeeld denken aan uw adresgegevens, telefoonnummer, ziektekostenverzekering, contactvoorkeur en contactpersonen.

Log in op MijnJBZ en klik op het kopje 'Dossier'. Klik daarna op 'Persoonlijke gegevens'. Hier vindt u de gegevens die over u bekend zijn in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. 

Ziet u een gegeven dat onjuist is geregistreerd? Dan kunt u dit wijzigen:

  • Wilt u uw mobiele telefoonnummer, e-mailadres, huisarts, apotheek of tandarts wijzigen? Deze gegevens kunt u zelf in MijnJBZ wijzigen. Log in op MijnJBZ en klik rechtsboven op 'Dossier'. Vervolgens kiest u voor 'Persoonlijke gegevens'. Sla uw wijzigingen altijd op. Na 15 minuten geen gebruik gemaakt te hebben van MijnJBZ, wordt u namelijk automatisch uitgelogd. Gegevens die u niet heeft opgeslagen, gaan dan verloren. Wilt u uw contactvoorkeur wijzigen? Ook dat kan in MijnJBZ; hier vindt u de instructie. U kunt uw contactvoorkeur ook doorgeven aan de afdeling Patiëntenregistratie of aan de polikliniek waar u onder behandeling bent.
  • Wilt u uw adres of ziektekostenverzekering wijzigen? Dan kunt u dit doen via het online wijzigingsformulier
  • Wilt u uw vaste telefoonnummer of uw contactpersonen wijzigen? Dan geeft u dat altijd persoonlijk door bij de afdeling Patiëntenregistratie (gebouw B, verdieping 0). Op de buitenlocaties kunt u hiervoor terecht bij de receptie. U kunt hier ook de andere gegevens wijzigen die hierboven zijn genoemd.

Let op! Wilt u een wijziging doorgeven bij de afdeling Patiëntenregistratie? Neemt u dan altijd uw geldig legitimatiebewijs en uw patiëntenpas van het JBZ mee.

Code MIJ-011
Laatste revisie: 17 september 2021 - 11:11