MijnJBZ en Corona

Bent u tijdens een opname in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) getest op corona of bent u in verband met corona tijdelijk opgenomen geweest in het JBZ? Dan kunt u hierover in uw MijnJBZ een aantal gegevens terugvinden.

Uitslag test

Wacht u op dit moment op de uitslag van de corona-test die is uitgevoerd bij de GGD? Kijk dan voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Bent u in het verleden tijdens uw opname in het JBZ getest op corona? Dan is deze informatie geregistreerd in uw elektronisch patiënten dossier van het JBZ. U kunt deze informatie bekijken in MijnJBZ.

U logt in op MijnJBZ met uw DigiD-account. Het is belangrijk dat uw DigiD-account is uitgebreid met een extra controle via sms of -app. Heeft u problemen bij het inloggen? Bel dan op werkdagen naar het telefoonnummer van de MijnJBZ Helpdesk. U belt hiervoor naar het nummer: 073 553 34 00 (09.00-12.00 uur).

Bent u ingelogd? Klik dan in de horizontale menubalk op ‘Dossier’. Daarna kiest u voor ‘Uitslagen’. Klik vervolgens op ‘Uitslagen laboratorium medische microbiologie (kweken)’. Hier vindt u de uitslag van de corona-test terug.

Gegevens opname

Bent u in verband met corona opgenomen geweest in het JBZ en wilt u uw gegevens hierover inzien? Neem dan eerst een kijkje op de pagina ‘Wat kan ik in MijnJBZ zien?’. Hier kunt u zien welke gegevens er over het algemeen allemaal in MijnJBZ verschijnen. Ook ziet u op deze pagina wanneer bepaalde gegevens zichtbaar zijn

Om uw gegevens te bekijken logt u in op MijnJBZ met uw DigiD-account. Het is belangrijk dat uw DigiD-account is uitgebreid met een extra controle via sms of -app. Heeft u problemen bij het inloggen? Bel dan op werkdagen naar het telefoonnummer van de MijnJBZ Helpdesk. U belt hiervoor naar het nummer: 073 553 34 00 (09.00-12.00 uur).

Bent u ingelogd? Klik dan in de horizontale menubalk op ‘Dossier’. Hier vindt u de verschillende onderdelen van uw dossier die u in MijnJBZ kunt bekijken.

Medische vragen

Heeft u naar aanleiding van de gegevens in uw MijnJBZ medisch inhoudelijke vragen over corona? Neem dan contact op met uw huisarts of behandelend specialist. Voor informatie over de coronavaccinatie kijkt u bij onze pagina over coronavaccinatie.

Code MIJ-030
Laatste revisie: 24 juni 2021 - 09:51