Medicatie en allergieën in MijnJBZ

Op MijnJBZ kunt u uw medicatieoverzicht en allergieën inzien.

Medicatie

U kunt op MijnJBZ inzien welke medicijnen u op dit moment gebruikt en welke medicijnen u eerder voorgeschreven heeft gekregen, maar nu niet meer gebruikt. Het gaat om de medicatie die bekend is in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Wilt u bekijken welke medicijnen er zijn geregistreerd in uw dossier? Log dan in op MijnJBZ en klik op het kopje 'Dossier'. Vervolgens kiest u voor 'Medicatie en allergieën'. Klik tot slot op 'Medicatie (huidig)' of 'Medicatie (verleden)'.

Staat een medicijn niet in uw MijnJBZ? Neemt u dan contact op met (een van) de polikliniek(en) waar u onder behandeling bent. Of u meldt dit bij uw eerstvolgende afspraak in het JBZ.

Allergieën

In MijnJBZ ziet u ook de informatie die bij ons bekend is over uw eventuele allergieën.

Wilt u bekijken welke allergieën er zijn geregistreerd in uw dossier? Log dan in op MijnJBZ en klik op het kopje 'Dossier'. Vervolgens kiest u voor 'Medicatie en allergieën'. Klik tot slot op 'Allergieën'.

Staat een allergie niet in uw MijnJBZ? Neemt u dan contact op met (een van) de polikliniek(en) waar u onder behandeling bent. Of u meldt dit bij uw eerstvolgende afspraak in het JBZ.

Laatste revisie: 22 februari 2019 - 15:09