Mbo verpleegkundige Neurologie

  • Vacaturenummer: 91
  • Aantal uren: 32-36 uur 
  • Duur: in overleg

Bedrijfsprofiel

Op de verpleegafdeling Neurologie worden diverse patiënten met uiteenlopende neurologische ziektebeelden opgenomen. De afdeling heeft een TIA-unit en een Neuro-Care unit waar neurologische zorg geboden wordt aan high-risk patiënten. Vanwege de complexiteit en diversiteit aan ziektebeelden stellen we hoge eisen aan de kennis en kunde van de verpleegkundigen.

Kenmerkend voor ons team is: excellente zorg, acute opvang, zelfstandigheid, creativiteit, verpleegkundig leiderschap, innovatief, professionaliteit en vooral passie voor het vak.

Ben je communicatief sterk, sta je stevig in je schoenen en durf je op te komen voor je professionele visie en expertise of wil je jezelf hierin ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als verpleegkundige heb jij de regie in handen! Je bewaakt de voortgang, kwaliteit en continuïteit van het zorgproces in een multidisciplinair teamverband. Je levert een actieve en enthousiaste bijdrage aan de verbetering van inhoudelijke zorg, doordat je deskundigheid en competenties direct weet te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige zorg aan het bed van de patiënt. Je werkt mee aan een aanspreekcultuur en het geven van feedback in een lerende omgeving, waarin geen enkele vraag overbodig is.

Je levert mede een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van zorg door het volgen en implementeren van innovatieve ontwikkelingen.

Het profiel

Je beschikt over een mbo diploma verpleegkunde. Je bent proactief, kritisch, flexibel, stressbestendig en intrinsiek gemotiveerd. Je hebt de CZO erkende vervolgopleiding Neurologie gevolgd of bent bereid deze opleiding te volgen

Wij bieden

Een dynamische baan met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een prettige werksfeer. Inschaling vindt plaats in functiegroep 45 (maximaal  € 3.072,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Daarnaast bieden wij een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.

Interesse gewekt?

Voor meer informatie: neem contact op met Idilia van Herpen, unithoofd verpleegafdeling, tel: 073-553 2512. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Omdat wij altijd op zoek zijn naar mbo verpleegkundigen staat deze vacature doorlopend open. Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie contact met je op.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Solliciteer nu

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Laatste revisie: 28 juni 2019 - 20:20