Mbo verpleegkundige Longgeneeskunde

  • Vacaturenummer: 41
  • Aantal uren: 36 uur 
  • Duur: Onbepaalde tijd 

Bedrijfsprofiel

Binnen het specialisme Longgeneeskunde wordt hard gewerkt aan de beste zorg voor de patiënt. Op de afdeling wordt zorg verleend aan de comlexe high-care longpatiënten (terminaal en chronisch ziek). De afdeling longgeneeskunde is continu actief rondom de innovatie van zorg. De ademhalingsondersteuning, ook wel Non Invasieve Positive Pressuer Ventilation genoemd, is daar een voorbeeld van. Ook patiënten met chemotherapie komen op deze afdeling en krijgen de beste zorg van het team.

Het team is voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg en de interactie met alle betrokken partijen, waaronder de patiënt, familie, verpleegkundigen en specialisten. Daarbij worden hoge eisen gesteld aan de kennis en vaardigheden van het team. Het team bestaat dan ook uit ervaren en deskundige professionals die een ruime kennis, ervaring en inzicht hebben in algemene longaandoeningen en de bijbehorende zorgvragen. De verpleegkundigen houden hun kennis up to date door onder andere bij / na scholing. Het team bestaat uit zelfstandige, proactieve en flexibele verpleegkundigen die er staan voor de patiënt. De verpleegkundigen staan stevig in hun schoenen, zijn communicatief sterk en geven en ontvangen feedback van elkaar om zich te ontwikkelen tot een beter team en professional. Het team is te omschrijven als collegiaal, gedreven en klantvriendelijk.

Ter aanvulling op het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven verpleegkundige.

De functie

Je verleent samen met collega’s zelfstandig de totale verpleegkundige zorg aan de patiënten. Je denkt mee in het afdelingsbeleid en levert een positieve bijdrage aan ontwikkelingen binnen het vakgebied en binnen de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit voor de geleverde zorg en draagt mede zorg voor een efficiënte overdracht. Daarnaast behoort het begeleiden van studenten en stagiaires ook tot jouw werkzaamheden. Je werkt mee aan een cultuur van elkaar aanspreken en feedback geven in een lerende omgeving, waarin geen enkele vraag overbodig is.

Het profiel

Je bent een mbo gediplomeerde verpleegkundige, een teamplayer die stevig in haar/zijn schoenen staat. Nadat je bent ingewerkt, ben je bereid om de vervolgopleiding tot oncologieverpleegkundige te gaan volgen. Uiteraard heb je aantoonbare interesses in en affiniteit met het verpleegkarakter van de afdeling Longgeneeskunde. Je hebt aantoonbare interesses in en affiniteit met het verpleegkarakter van de afdeling Longgeneeskunde.  Deskundig, zorgvuldig en accuraat die in staat is bij complexe en acute problematiek het hoofd koel te houden en prioriteit kan stellen. Een bijdrage levert aan kwalitatief hoogwaardige zorgverlening voor de patiënt, rekening houdend met de behoefte van de patiënt en zijn naasten. Daarbij straal je rust uit, luister je goed en communiceer je op een duidelijke en plezierige manier.

Wij bieden

Een interessante en afwisselende functie in een dynamische omgeving. Inschaling vindt plaats in functiegroep 45 (minimaal €1.890 bruto bij een 36-urige werkweek en maximaal €2.797 bruto bij een 36-urige werkweek). Duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon-werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Daarnaast bieden wij een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het unithoofd, Matthea Kooijman 073-553 8245. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Omdat wij altijd op zoek zijn naar mbo verpleegkundigen staat deze vacature doorlopend open. Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie contact met je op.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het  JBZ Magazine

 

Solliciteer nu

 

Laatste revisie: 21 augustus 2019 - 15:16