Mbo verpleegkundige (i.o.) kliniek Oncologie

  • vacaturenummer: #158
  • aantal uren: 24 tot 36 uur per week
  • duur: in overleg

Ben jij een mbo verpleegkundige(i.o.) die verdere ontwikkeling zoekt in de Oncologie? En ben jij op zoek naar een enthousiast team, waar wij klaar staan voor elkaar en speciale momenten delen? Lees dan verder.  

De functie

De afdeling Oncologie richt zich op patiënten met interne aandoeningen, met name patiënten met oncologische en hematologische aandoeningen. Binnen het specialisme Oncologie werken vrijwel alle disciplines binnen het ziekenhuis samen om gespecialiseerde medische behandelingen en multidisciplinaire zorg aan oncologiepatiënten te bieden. Behalve op de verpleegafdeling ben je als verpleegkundige werkzaam op het Oncologisch Centrum. Er is sprake van twee kernteams: één kernteam op de verpleegafdeling en één kernteam op het OC. Daarnaast is er roulerend team tussen het OC en de verpleegafdeling. Ter uitbreiding van dit roulerend team zijn wij op zoek naar een vooruitstrevende en daadkrachtige mbo verpleegkundige (i.o.).   Als mbo verpleegkundige Oncologie (i.o.) ben je verantwoordelijk voor het verlenen van de totale verpleegkundige zorg van onze patiënten. Je richt je op het versterken van zelfmanagement van onze patiënt en stelt hierbij de zes gezondheidsdimensies van Machteld Huber - lichaamsfuncties, dagelijks functioneren, mentaal welbevinden, zingeving, sociaal/maatschappelijk participeren en de kwaliteit van leven - centraal. Daarnaast vervul je de zorginhoudelijke regiefunctie door het primaire zorgproces te plannen, organiseren en te coördineren. Daarbij ben je in staat om activiteiten van de diverse multidisciplinaire professionals op elkaar af te stemmen en te netwerken. Ook zorg je ervoor dat protocollen, werkvoorschriften en werkzaamheden goed worden uitgevoerd en signaleert eventuele (structurele) knelpunten. Als gediplomeerd mbo verpleegkundige begeleid je studenten en stagiaires.  

Wij vragen

Als mbo verpleegkundige heb je hart voor de oncologische patiënt en wil je bijdragen aan hun welzijn. Je bent een vooruitstrevende verpleegkundige die handelt op basis van het gezondheidswelzijn en daarmee de patiënt holistisch benadert. Het uitgangspunt voor jou is altijd: “Wat wil de patiënt?”. Ook ben je kritisch en denk je graag mee over ontwikkelingen binnen de RVE en JBZ breed. Je vindt feedback geven en nemen een vanzelfsprekendheid en je reflecteert op jezelf en blijft continue leren. Je beschikt over het diploma mbo verpleegkundige. Je bent gemotiveerd en bereidt jezelf verder te ontwikkelen in de specialisatie Oncologie. Je handelt bewust ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid, die relevant zijn voor deze functie.  

Wij bieden

Een uitdagende functie waarin je te maken krijgt met indrukwekkende, persoonlijke en heftige situaties. Daarom zorgen wij niet alleen goed voor de patiënt, maar ook voor jou.  Je komt terecht in een team dat denkt in mogelijkheden!   Indien je de opleiding gaat volgen ga je deelnemen aan een uitdagend opleidingstraject. Na een positieve afronding van de voorwerkperiode, worden er dan afspraken gemaakt over mogelijke instroom in de vervolgopleiding Oncologie. Bij het volgen van deze vervolgopleiding geldt de JBZ studiekostenregeling. Gedurende de voorwerkperiode en de opleiding vindt inschaling plaats afhankelijk van je huidige functiegroep, het beloningsbeleid JBZ is van toepassing is. Je reeds lopende arbeidsovereenkomst blijft van kracht.   Als mbo verpleegkundige wordt je ingeschaald in functiegroep 45: maximaal €3072,-  bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Na specialisatie tot oncologieverpleegkundige, vindt inschaling plaats in functiegroep 50: maximaal €3490,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.  

Wie zijn wij?

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.  

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthea Kooijman, unithoofd Oncologie/ Hematologie,   tel. 073-553 8245. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Omdat wij altijd op zoek zijn naar mbo verpleegkundigen (i.o.) voor de afdeling Oncologie staat deze vacature doorlopend open. Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie contact met je op.

 

Solliciteer nu

Laatste revisie: 16 augustus 2019 - 14:09