Mbo verpleegkundige Interne Geneeskunde en Nefrologie

  • Vacaturenummer: 149
  • Aantal uren: 24 - 36 uur per week
  • Duur: voor de duur van een jaar 

Bedrijfsprofiel

De afdeling Interne geneeskunde en Nefrologie kliniek is een verpleegunit met 32 bedden. De patiënten hebben gevarieerde ziektebeelden en een dynamische zorgintensiteit. De doelstelling van de afdeling is het bieden van hoogwaardige gespecialiseerde medische behandelingen en multidisciplinaire zorg aan deze patiënten. Klantvriendelijkheid richting patiënten en kwaliteit van zorg staan daarbij permanent onder de aandacht. Op de afdeling komen verschillende specialismen samen. Er zijn dan ook brede ontwikkelingsmogelijkheden.Het team kenmerkt zich door een open cultuur, betrokkenheid en een goede samenwerking op alle niveaus.

De functie

Als mbo verpleegkundige verleen je methodische totale verpleegkundige zorg aan toegewezen patiënten. Je denkt mee in het afdelingsbeleid en levert een positieve bijdrage aan ontwikkelingen binnen de unit en het vakgebied. Tevens ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde zorg en neem je deel aan projecten op het gebied van verbetering van zorg. Je werkt mee aan een cultuur van elkaar aanspreken en feedback geven in een lerende omgeving, waarin geen enkele vraag overbodig is.

Het profiel

Je beschikt over een diploma mbo verpleegkundige. Je hebt passie voor de specialismen Nefrologie/ Algemeen Interne Geneeskunde/ Reumatologie en bent bereid noodzakelijk bijscholing te volgen. Ervaring op beschouwende afdelingen is een sterke pre. Je straalt positiviteit uit en staat open voor veranderingen en ontwikkelingen. Daarnaast ben je communicatief sterk, sta je stevig in je schoenen en durf je op te komen voor jouw professionele visie en expertise. Je bent een teamplayer op alle niveaus en een kartrekker. Je bent flexibel, stressbestendig en durft feedback te geven en te ontvangen. Uiteraard ben je inzetbaar in alle diensten. Verder dien je in staat te zijn bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid, die relevant zijn voor deze functie.

Wij bieden

Een dynamische baan met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een prettige werksfeer. Voor niveau 4 vindt een inschaling plaats in functiegroep 45. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon-werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets.   Een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.

Interesse gewekt

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de twee unithoofden: Anne-Marie Verhoeven of Brenda Voogt, tel (073) 553 2437.  Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 20 september versturen via het online sollicitatieformulier. Sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk na de sluitingstermijn gevoerd.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.  

Solliciteer nu

 

Laatste revisie: 5 september 2019 - 11:40