Mbo verpleegkundige Geriatie

  • Vacaturenummer: #124
  • Aantal uren: 32-36 uur per week
  • Duur: bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband

De geriatrische patiënt kom je op alle klinieken tegen! Wil jij je expertise hierin verbreden?

De multidisciplinaire diagnostiek en behandelingen op afdeling Geriatrie  focussen zich op het optimaliseren van het lichamelijk, psychisch en sociaal functioneren van de geriatrische patiënten. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een professioneel en ervaren team. Het team is gedreven en zorgt ervoor dat de expertise altijd up-to-date is.   Geriatrie is een uitdagend specialisme met een gevarieerde patiëntenpopulatie en diverse, klinische ziektebeelden. In een omgeving waarin onder andere ontwikkelingen op de agenda staan als het verpleegkundige leiderschap en de steeds complexere patiëntenpopulatie met de specifieke gevolgen voor de zorgprocessen en het personeel op de afdeling in nauwe samenwerking met andere verpleegafdelingen van het JBZ.  

De functie

Als mbo verpleegkundige begeleidt-, verzorg- en coördineer je de intensieve zorg aan de toegewezen patiënten in alle fasen van het verpleegproces. Je evalueert met de betrokken disciplines en stelt indien nodig het behandelplan bij. Je geeft advies/ voorlichting en instructie gerelateerd aan de gezondsheidsproblematiek van onze geriatrische patiënten. Verder werk je mee aan een cultuur van elkaar aanspreken en feedback geven in een lerende omgeving waarin geen enkele vraag overbodig is.

 

Het profiel

Je bent enthousiast, gemotiveerd en pro-actief en hebt affiniteit met de doelgroep kwetsbare ouderen. Je bent een echte teamplayer, flexibel, stressbestendig en durft feedback te geven en te ontvangen. Uiteraard heb je een mbo-v diploma.

Wij bieden

een  verpleegkundige rol in het beste* topklinisch ziekenhuis van Nederland. Verder kom je te werken in een team met een ambitieuze en gedreven instelling binnen een relatief jong specialisme wat volop in ontwikkeling is. Inschaling vindt plaats in functiegroep 45 (maximaal  € 3.072,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).  de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon-werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets.  

Interesse gewekt?

Wij raken graag met jou in gesprek! Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Mieke van Bergen, unithoofd Verpleegafdeling Geriatrie, tel. 073-553 85 58. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Vanwege de vakantieperiode krijg je uiterlijk vrijdag 16 augustus een reactie op je sollicitatie.   Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand of heb je iemand in je netwerk die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.  

 

Solliciteer nu  

Laatste revisie: 10 juli 2019 - 09:26