Laborant KNF

 • Vacaturenummer: 2019-33 
 • Aantal uren: 24 uur (een ander dienstverband is bespreekbaar) 
 • Duur: voor onbepaalde tijd 

Bedrijfsprofiel

De afdeling Klinische Neurofysiologie is een zelfstandige afdeling met een grote diversiteit KNF-onderzoeken voor een brede patiënten populatie. Het team bestaat uit 10 KNF laboranten sr, 3 doktersassistenten, 2 afdelingssecretaresses en 1 unithoofd.

We verrichten onderzoeken op aanvraag van de neurologen, KNO artsen, longartsen, kinderartsen en oogartsen. Tevens is de KNF onderdeel van een geaccrediteerd FSC multidisciplinair Slaap Waak Centrum waar we met longgeneeskunde, KNO en neurologie samen werken.

We vinden het belangrijk om de patiënt hoogwaardige, veilige en patiënt gericht onderzoek te bieden. We werken met duidelijke afspraken en richtlijnen en willen ons zelf en de afdeling blijven ontwikkelen en professionaliseren, zodat de patiënt te allen tijde de best mogelijke zorg zal ontvangen.

De functie

 • Je verricht, interpreteert en beschrijft zelfstandig diverse KNF onderzoeken zoals, EEG, EMG-zenuwgeleidingsonderzoek, SSEP, BAEP, VEP, EOG, ERG, ENG, PMG. Tevens assisteer je bij EMG-myografie en botuline toxine behandeling. Je verricht PSG en PG onderzoeken.
 • De mogelijkheid bestaat om te promoveren naar laborant KNF senior. Een van de eisen hiervoor is dat je de PSG, PG, MSLT zelfstandig interpreteert en beschrijft.
 • Je verricht administratieve werkzaamheden ten behoeve van de patiënten orders en verwerking van de onderzoeken;
 • Je vindt het belangrijk om de patiënt een perfect onderzoek en goede zorg te geven.
 • Je kunt goed met computer applicaties omgaan;
 • Je levert een bijdrage aan kennis- en deskundigheidsbevordering en kwaliteitszorg.
 • Je neemt deel in werkgroepen en participeert mee in (nieuwe) ontwikkelingen.
 • Je bent een teamplayer, hebt een open, coöperatieve werkhouding en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Het profiel

 • Je hebt de opleiding bachelor klinische neurofysiologie of de opleiding biometrie met leerrichting laborant KNF afgerond.
 • Derde jaars studenten worden ook uitgenodigd om te solliciteren.
 • Je bent een teamplayer, hebt een open, coöperatieve werkhouding en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Bij voorkeur heb je ervaring in het zelfstandig uitvoeren van EMG zenuwgeleiding en het scoren van PSG en PG onderzoeken.

Wij bieden

Inschaling van de gediplomeerde laborant KNF vindt plaats in functiegroep 45 (maximaal € 3.072,- bruto per maand) bij een fulltime dienstverband. Tevens bieden wij de mogelijkheid om te promoveren tot laborant KNF senior (functiegroep 50 maximaal € 3.490,- bruto per maand) bij een fulltime dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, waaronder een 36-urige werkweek, een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden.

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw P.J. Buys-Treffers, unithoofd Klinische Neurofysiologie, (073) 553 8680. Je kunt je sollicitatie versturen via het online sollicitatieformulier.

Jeroen Bosch Ziekenhuis 

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Solliciteer nu

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

Laatste revisie: 16 januari 2019 - 14:35