JBZ voor bedrijven

JBZ voor bedrijven

Werkgevers zijn zich meer en meer bewust van de noodzaak om te investeren in gezonde en vitale medewerkers. We moeten steeds langer doorwerken, het aantal burn-out klachten neemt toe, meer mensen hebben problemen door overgewicht en een groot deel van de medewerkers verricht meer dan 6 uur per dag beeldschermwerk. Maar hoe concretiseer je het abstracte thema Vitaliteit? Hoe geef je de juiste invulling aan een duurzaam vitaliteitsprogramma?

Start Online Intake

Het hoogste cijfer voor gezondheidswelzijn

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis streeft naar het hoogste gezondheidswelzijnscijfer voor inwoners van ’s-Hertogenbosch en omgeving. Ons uitgangspunt is dat zij de zorg verdienen die bij hen past, dichtbij en op hun manier geboden. Of dat is in het ziekenhuis, bij mensen thuis of bij bedrijven. Daarom stellen we als ziekenhuis al onze kennis en expertise niet alleen aan patiënten beschikbaar, maar ook aan werkgevers.

Wist je dat…

  • 17,3% van de medewerkers burn-out klachten ervaart?
  • 50% (!) van de medewerkers boven 18 jaar overgewicht heeft?
  • 38,4% meer dan 6 uren per dag beeldschermwerk verricht?
  • 30% van de medewerkers tussen de 30 en 70 jaar een hoge bloeddruk heeft?
  • 51% van de medewerkers wel eens familie- of gezinsactiviteiten door werk mist?

Bron: Nederlandse Enquête Arbeidsomstandigheden en RIVM

Meer aandacht voor vitaliteit

Gelukkig zit het in de aard van de mens om zich te verbeteren. Maar liefst 80% van de medewerkers in Nederland wil meer aandacht voor vitaliteit. Een meetbaar vitaliteitsprogramma op maat per organisatie, team of individu zorgt dat je als werkgever positief resultaat gaat boeken. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is er voor alle vooruitstrevende werkgevers uit de regio ’s-Hertogenbosch die inzien dat vitale medewerkers de sleutel zijn tot duurzaam succes!

De werkwijze

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis werkt volgens een onderbouwde en bewezen werkwijze. Met een Online Intake bepalen we de belangrijkste behoeften rond de gezondheid van jouw medewerkers. Deze onderbouwen we bijvoorbeeld met een Preventief Medisch Onderzoek. Hierna stellen we aan de hand van de strategische doelstellingen een vitaliteitsprogramma op, op maat voor jouw organisatie. De resultaten hiervan worden scherp door ons gemonitord. Zo verbeter je als werkgever continu de gezondheid en vitaliteit van jouw medewerkers. Lees meer over de werkwijze.

Neem contact op met onze bedrijfsexperts

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We helpen je graag verder!

Contactformulier
Code JBB-011
Laatste revisie: 28 september 2022 - 16:14