JBZ ook voor bedrijven

Vanaf vandaag gaat het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) bedrijven helpen om hun medewerkers gezond en vitaal te houden. Voor bedrijven is een speciale Online Intake ontwikkeld onder de naam ‘JBZ voor bedrijven’. Aan de hand van de resultaten uit deze Online Intake ontwikkelt het ziekenhuis een programma op maat, waarmee bedrijven concreet kunnen werken aan de vitaliteit van hun medewerkers.

Ontbijtsessie voor geïnteresseerde bedrijven

Op 30 oktober en 15 november nodigt het JBZ bedrijven uit in het ziekenhuis voor een ontbijtsessie om kennis te maken met deze nieuwe en interactieve werkwijze. Deelnemende bedrijven krijgen inzichten in preventief medisch onderzoek voor medewerkers en kunnen gebruik maken van een voordelig introductieprogramma om van start te gaan met de ontwikkeling van beleid om gezonde en vitale medewerkers te behouden en te krijgen. Aanmelden kan via de website www.jbzvoorbedrijven.nl.

Intensieve begeleiding

“We hebben als ziekenhuis – samen met een aantal netwerkpartners - de ambitie dat in 2025 alle bewoners van ’s-Hertogenbosch en omstreken hun gezondheidswelzijn het hoogste cijfer van Nederland geven. Dat wil zeggen; de manier waarop zij hun gezondheid ervaren. We zien echter het percentage medewerkers met overgewicht, stress en bewegingsarmoede sterk toenemen. Veel bedrijven hebben moeite om hier concrete antwoorden op te geven. Met dit vitaliteitsprogramma gaan we ze ondersteunen,” aldus Joost van de Mortel, Manager Bedrijfsvoering Diagnostiek en Sport Medisch Centrum. “We willen bedrijven intensief begeleiden tijdens de implementatie van dit vitaliteitsprogramma. Organisaties houden te allen tijde zelf de regie over dit project. Maar door regelmatig metingen te doen, kunnen we tijdig bijsturen en interventies aanpassen.”

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jij verdient zorg die bij je past, dichtbij en op jouw manier geboden. Samen bepalen we wat je nodig hebt en van wie, zodat jij zo lang mogelijk het leven kan leiden dat jij wilt. Wij zetten daarvoor al onze expertise in en zoeken de samenwerking. Bijvoorbeeld met je familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en de thuiszorg. Daar staan wij voor als Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Gewoon, omdat jij ertoe doet

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 630 bedden en ruim 4.000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het ziekenhuis verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Voor meer informatie www.jeroenboschziekenhuis.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maureen Jonkergouw,  afdeling Marketing & Communicatie, tel. (073) 553 6152.  of e-mail : m.jonkergouw@jbz.nl

 

Laatste revisie: 27 juli 2020 - 10:54