Inloopochtenden Vicki Brownhuis in het Oncologisch Centrum 2020

De vrijwilligers van het Vicki Brownhuis komen een aantal ochtenden naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis voor een inloopochtend. U hoeft zich niet aan te melden voor deze ochtenden.

Data inloopochtenden 2020:

• Woensdag 8 januari
  • Vrijdag 31 januari
  • Woensdag 12 februari
  • Vrijdag 28 februari
  • Woensdag 11 maart
  • Vrijdag 27 maart
  • Woensdag 8 april
  • Vrijdag 24 april
  • Woensdag 13 mei
  • Vrijdag 29 mei
  • Woensdag 10 juni
  • Vrijdag 26 juni

Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uur

Waar: In de huiskamer van het Oncologisch Centrum (C1.01) Jeroen Bosch Ziekenhuis, locatie 's-Hertogenbosch.

Wat is het Vicki Brownhuis?

Het Vicki Brownhuis stelt zich ten doel om mensen die met kanker zijn geconfronteerd een steun in de rug te bieden. Getrainde vrijwilligers van het Vicki Brownhuis bieden een luisterend oor aan de gasten. De vrijwilligers weten wat het is om met kanker te leven en geven informatie over de ondersteuning die mogelijk is in het Vicki Brownhuis. Uitgebreid informatiemateriaal is aanwezig. Loop gerust eens binnen en ervaar hoe het is om in een  ongedwongen sfeer kunnen te praten over hoe het is om met kanker te leven. Om daarbij steun te ontvangen ervaren van goed opgeleide vrijwilligers  onder het genot van een kop koffie en een Vicki Brownie wordt door velen als zeer prettig ervaren.

Aanmelden is niet nodig, wie wil kan gewoon naar binnen komen. Iedereen is welkom.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Stichting Vicki Brown, Aartshertogenlaan 469, ’s-Hertogenbosch , (073) 61 48 550 / info@vbrownhuis.nl / www.vbrownhuis.nl

Laatste revisie: 6 februari 2020 - 09:46