Inloggen met DigiD + sms

U kunt inloggen in MijnJBZ als uw DigiD-account is uitgebreid met een extra controle via sms. Volg de onderstaande instructie om toegang te krijgen tot uw medische gegevens. 

Stappenplan

Heeft u nog geen DigiD-account? Dan is het belangrijk dat u eerst een DigiD-account aanvraagt. Heeft u al een DigiD-account, maar nog geen sms-controle? Vraag dan eerst de sms-controle aan via de website van DigiD. Na het aanvragen of uitbreiden van het DigiD-account, krijgt u binnen 3 werkdagen per post een activeringscode toegestuurd. Na de activering kunt u inloggen op MijnJBZ.

Stap 1

Om in te loggen in MijnJBZ gebruikt u een computer, tablet of smartphone met internetverbinding. Open de internetbrowser en ga naar www.mijnjbz.nl.

Stap 2

Klik op de knop 'inloggen’. Er opent een scherm met informatie over DigiD.

Stap 3

Klik nog een keer op de knop ‘inloggen’.

Stap 4

U klikt vervolgens op de knop ‘met een extra controle via sms’. Er opent een nieuw scherm van DigiD. U wordt gevraagd om uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. 

Stap 5

Vul uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de knop 'inloggen'. 

Stap 6

U ontvangt op uw (mobiele) telefoon een sms-bericht met een code. Vul de code in op het scherm van uw computer, tablet of smartphone en klik op de knop 'volgende'. U heeft nu inzage in uw medische gegevens.

* Heeft u geen mobiele telefoon? Registreert u dan uw vaste telefoonnummer bij DigiD. Als u inlogt op MijnJBZ wordt u gebeld door DigiD. U ontvangt de code in de vorm van een spraakbericht.

Code MIJ-004
Laatste revisie: 6 december 2019 - 17:19