Inloggen met DigiD + app

U kunt inloggen in MijnJBZ als u de DigiD-app heeft geactiveerd op uw tablet of smartphone. Volg de onderstaande instructie om toegang te krijgen tot uw medische gegevens. 

Stappenplan

Heeft u nog geen DigiD-account? Dan is het belangrijk dat u eerst een DigiD-account aanvraagt. Heeft u al een DigiD-account, maar heeft u de DigiD-app nog niet geactiveerd? Download dan eerst de DigiD-app op uw tablet of smartphone. Vervolgens kunt u de DigiD-app activeren. Na het aanvragen of uitbreiden van het DigiD-account, krijgt u binnen 5 werkdagen per post* een activeringscode toegestuurd. Na de activering kunt u inloggen op MijnJBZ. 

Stap 1

Om in te loggen in MijnJBZ gebruikt u een computer, tablet of smartphone met internetverbinding. Open de internetbrowser en ga naar www.mijnjbz.nl.

Stap 2

Klik op de knop 'inloggen’. Er opent een scherm met informatie over DigiD.

Stap 3

Klik nog een keer op de knop ‘inloggen’.

Stap 4

U klikt vervolgens op de knop ‘met de DigiD-app’. Er opent een nieuw scherm van DigiD.

Stap 5 

Voor de overige stappen gaat u naar de instructiepagina van DigiD.

*Is uw DigiD-account uitgebreid met de sms-controle maar wilt u in de toekomst liever inloggen met de DigiD-app? Dan kunt u de DigiD-app meteen activeren. Er hoeft in dit geval geen brief met een activeringscode naar uw woonadres verstuurd te worden. 

Code MIJ-005
Laatste revisie: 13 september 2019 - 13:54