Informatiebijeenkomst voor mensen met MS

Het MS-behandelcentrum organiseert op donderdag 2 februari 2023 een informatiebijeenkomst voor mensen met MS en hun partner of naaste. Uw partner of een andere naaste is ook van harte welkom.

Datum: donderdag 2 februari 2023
Tijd: 15.00 uur tot 16.30 uur
Locatie: Jeroen Bosch Ziekenhuis, Uitloop

Deelname is gratis. 

  Programma

  Tijdens deze bijeenkomst geven we basisinformatie over MS. Deze bijeenkomst is daarom vooral bedoeld voor mensen met MS die nog niet zo lang de diagnose MS hebben of hier (nog) meer van willen weten. Tijdens deze bijeenkomst komen verschillende hulpverleners aan het woord (neuroloog, psycholoog, medisch maatschappelijk werk, MS-verpleegkundige en revalidatiearts). Zij gaan in op wat MS is, welke gevolgen dit kan hebben en welke behandelingsmogelijkheden er zijn. Ook komt aan bod met welke hulpverleners u mogelijk in aanraking kan komen en wat zij voor u kunnen betekenen.

  Aanmelden

  Aanmelden is verplicht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. 

  U ontvangt een bericht ter bevestiging van uw aanmelding. Als de inschrijving vol is, plaatsen we u op de reservelijst voor een volgende bijeenkomst.

  Webform
  Komt u alleen of met een partner/begeleider?

  * Verplicht veld

  We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. We gebruiken deze alleen voor het doel waarvoor u de gegevens invult. Alle gegevens die u hier invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we ervoor dat uw gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Of dat uw gegevens door anderen worden misbruikt.

  Laatste revisie: 19 oktober 2022 - 13:58